Zoetermeer/Hasselt (België) – Afgelopen zondag 6 september jl. werden aan Martine Reedijk-Vooys en Madelon Janssen-Staat van Budoschool Kai Sei No Limits het diploma “Lesgever G-Karate” uitgereikt. Beide vrouwen zijn geslaagd voor de officiële internationale opleiding van I-Global. Deze opleiding is bedoeld voor instructie in karate, karate gerelateerde activiteit en algemene bewegingsactiviteit met een breed aandachtspectrum voor mensen met een beperking en/of beperkende stoornis. Het systeem kan ook zeer goed worden toegepast voor o.a. ouderen en andere doelgroepen. Naast een fantastische bewegingsmethode is er ook een wedstrijdkant ontwikkeld, waar iedereen met een beperking en/of beperkende stoornis aan kan deelnemen.

Zoetermeer/Hasselt (België) – Afgelopen zondag 6 september jl. werden aan Martine Reedijk-Vooys en Madelon Janssen-Staat van Budoschool Kai Sei No Limits het diploma “Lesgever G-Karate” uitgereikt. Beide vrouwen zijn geslaagd voor de officiële internationale opleiding van I-Global. Na het volgen van een intensief opleidingstraject, konden zij dit waardevolle diploma onder aangepaste omstandigheden in ontvangst nemen. De opleiding bestond uit acht praktijk- en theorielessen, het opdoen van praktijkervaring en het maken van een eindopdracht. Vanaf de start in januari reden Martine en Madelon twee keer per maand op vrijdagmiddag naar Hasselt/België, waar zij, in een drie uur durend lesmoment, de theorie kregen aangeboden en het geleerde direct konden oefenen. Vanwege de Corona maatregelen werd de opleiding vanaf mei online voortgezet. Afgelopen zondag werd de opleiding officieel en feestelijk afgerond met de diploma-uitreiking en een gezellig etentje.

Het unieke trainingssysteem is ontwikkeld door Eric Bortels, die ook deze opleiding verzorgt. Eric is 6e dan karate-do en beschikt over het officiële leraren diploma van de Belgische Karate Federatie. Hij beoefent bijna 40 jaar intensief karate en heeft ruim twaalf jaar ervaring met het lesgeven aan mensen met een beperking en/of beperkende stoornis. Het is inmiddels de vierde afgeronde opleiding en met het slagen van Martine en Madelon komt het aantal instructeurs in Nederland op vijf; één in het hoge noorden, twee in het diepe zuiden en Martine en Madelon in het westen, de gehele Randstad.

Budoschool Kai Sei is trots op haar twee nieuwe G-trainers en naar de mogelijkheden om deze bewegingsmethode te gaan aanbieden wordt op dit moment druk gekeken! Interesse? Blijf op de hoogte via www.kaisei.nl of volg ons op de sociale media.