Regeling vertrouwens-persoon

Hier vind je de contactgegevens van de vertrouwenspersonen die bij Kai Sei aanwezig zijn.

Regeling vertrouwen(contact)spersoon

Kai Sei is, zoals eerder (op de site) aangegeven een professionele vrijwillige organisatie, die streeft naar een veilig en vertrouwd (sport/budo) klimaat.
Ondanks dit streven en de permanente aan sturing van (les)kader kan er altijd iets voorvallen wat misschien wel niet gewenst is. In dat geval kunnen leerlingen, ouders, lesgevers, enz. terecht bij onze vertrouwenspersoon. Deze is ook beschikbaar voor als er iets vervelends gebeurd buiten Kai Sei om, bijvoorbeeld op school of op het werk.

Vertrouwenspersoon Kai Sei

Iets over Rianne Sman zelf:
Ontspannen, sporten en plezier maken in verenigingsverband vind ik ontzettend belangrijk. Vanaf mijn zesde huppelde ikzelf rond op de atletiekvereniging waar ik kon sporten en plezier maken. Met mijn ouders betrokken als trainer, vrijwilliger of jurylid wist ik al op jonge leeftijd; verenigingen zijn leuk! Na zestien jaar betrokken te zijn, als atleet, vrijwilliger en trainer, in de atletiekwereld maakte ik de overstap naar contactsporten. In de disciplines MMA, boksen en kickboksen vond ik een nieuwe passie. Onder het motto; “Een vereniging maak je samen”, draag ik graag mijn steentje bij!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsadviseur op het landelijk kantoor van de Verslavingsreclassering en ben ik raadslid in de gemeenteraad van Zoetermeer. Samen met mijn vriend woon ik in de wijk Meerzicht.

contactgegevens:
Mw. R.R. Sman (Rianne)
email: rianne.sman@gmail.com
Tel: 0621873505

De vacature inzake de tweede vertrouwen(contact)persoon is inmiddels ingevuld door mw.drs. Martha Pelkman en inmiddels al effectief. Daarnaast kan er worden teruggevallen (ook door onze vertrouwen(contact)persoon) op de vertrouwenspersoon van de Karate-do Bond Nederland en de vertrouwensdesk van het NOC*NSF.

contactgegevens:
email: jhgsmits@gmail.com
Tel: 06-26922628
Dhr. J.H.G. Smits
Counselor en docent geweldsbeheersing

Mw. Drs. M. Pelkman
email: info@drspee.nl
Tel: 06-34377927

Vertrouwenspersoon Karate-do Bond Nederland:
Mw. Caroline Splinter-de Zwart
Email: vcp.kbn@ziggo.nl
Tel: 06-41109513