Kickboksen

 kickboxing girl

“Kickboksen is een verdedigingsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten. Het kickboksen in Japan heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld met invloeden van het thaiboksen (muay thai).” (bron: Wikipedia)

In tegenstelling tot veel andere kickboks-scholen is Kai Sei niet wedstrijdgericht, wat niet wil zeggen dat er niet aan wedstrijden wordt deelgenomen. De focus ligt echter op het trainen van kracht, conditie en zelfverdediging. Wij zijn van mening, dat net zoals bij het karate, iedereen de volgende dag weer gewoon kan werken en naar school kan gaan. Dus normaal trainen met sparring met een zeer beperkt blessurerisico.

Kijk hier voor de lestijden.

Op dit moment ervaren wij wat problemen met het contactformulier. Het formulier wordt wel verzonden en wij ontvangen uw bericht. U krijgt hier alleen geen bevestiging van op de website. U krijgt wel een bevestiging in uw mailbox. Kijk ook bij de spam als u deze na 24 uur nog niet heeft ontvangen. U hoeft dus maar 1 keer op de knop te drukken.