Kai Sei Budo examens November 2021

Afgelopen zaterdag, 20 november jl., waren de halfjaarlijkse judo en karate examens 🥋 bij Budoschool Kai Sei, de eerste grote examens in de nieuwe dojo! Het was een spannende, maar bovenal bijzondere, gezellige en fijne dag!
De gezellige sfeer, het goed verlopen programma en het feit dat alle kandidaten een hogere graad hebben behaald, maakten het in z’n geheel tot een zeer geslaagde dag 🎉.
Een groot aantal van uiteindelijk 57 kandidaten gingen op voor een hogere graad. Normaal gesproken zijn toeschouwers bij examens van harte welkom; helaas was dit vanwege de huidige corona maatregelen niet toegestaan en vonden de examens “gesloten” plaats. Het was een uitdagend programma door de twee budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan. In totaal hebben 25 judoka en 32 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens. Wat deze examendag ook extra speciaal maakte, was de deelname van een aantal I-/para-karateka en A-judoka. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits!
Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de nieuwe behaalde graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma.
Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl 😊
Foto compilitie Examen dag Groepsfoto Judo november 2021 Groepsfoto Judo deel 2 groepsfoto Karate examen november 2021 foto Karate examen november 2021 deel 2