Afgelopen zaterdag, 7 augustus jl., waren wij op het strand van Scheveningen 🏖️ aanwezig bij het TeamNL Olympic Festival. Op het Johan Cruyff Court hebben we, o.a. met nationale selectieleden I-Karate, de Nederlandse 🇳🇱, maar ook buitenlandse, toeschouwers laten zien dat karate voor iedereen is 🥋👊🏻

De weergoden waren ons goed gezind 🌞, waardoor we de hele dag door workshops, clinics en demonstraties hebben kunnen geven…een mooie promotie voor het (Inclusief/Para) Karate 😃!

Met dank aan de Karate-do Bond Nederland/Lonneke Meijer, waardoor we drie dagen op het Festival actief konden zijn om het karate in al haar facetten onder de aandacht te brengen 🙏😊. Hier kun je heel veel foto’s bekijken van de clinics en demonstraties die we hebben gegeven.

Het TeamNL Olympic Festival zit er op…17 dagen lang sport doen, sport kijken én sport beleven. Je kon kennismaken met allerlei sporten, er werden clinics gegeven door (oud-)topsporters en de huldigingen van de medaillewinnaars uit Tokio werden gevierd in het stadion. Wat was het een geweldig evenement 😃!

En hier nog wat bewegend beeldmateriaal van onze inzet van afgelopen zaterdag, 7 augustus jl. 😊, gefilmd door Kim van der Mark!