Inmiddels is de Edeka Koch Para-Karate eChampions League 2021 ten einde en staan de resultaten online!

Van 26 t/m 30 april hebben para-karateka uit 10 landen (Pakistan, Cuba, Canada, India, Rusland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Roemenië en Nederland) deelgenomen aan de tweede editie van dit online toernooi.

De twee karateka Iske en Elise hebben Budoschool Kai Sei vertegenwoordigd… geleerd, genoten en weer een ervaring rijker bovendien voor beiden een plaats in de top 5 ranking.

Elise kwam, met nog vier andere para-karateka, uit in de categorie Intellectually Impaired Female. Met kata kushanku won Elise één wedstrijd in haar poule, waarin Round Robin werd gedraaid, van een Russin. Met een verschil van 0.1 punt verloor ze nipt van een Canadese, waardoor Elise net buiten het podium viel en de 4e plaats behaalde.

Iske won in de categorie Wheelchair Kata Female met kata pinan yondan drie van de vier wedstrijden. Ook in deze poule met in totaal 5 para-karateka werd Round Robin gedraaid. Met één verlieswedstrijd belandde Iske op het podium na de nummer 1, met een mooie 2e plaats als resultaat.

Alle deelnemers ontvangen een certificaat die via e-mail worden verzonden. De behaalde punten worden in de Sportdata eTournament Karate Ranking verwerkt.

Iske en Elise…dank jullie wel voor jullie inzet en gefeliciteerd met jullie prestaties! We zijn trots.