Zaterdag 11 juli jl. vonden bij Budoschool Kai Sei de halfjaarlijkse karate examens plaats. Het mooie weer, de gezellige sfeer, het goed verlopen programma en het feit dat alle kandidaten een hogere graad hebben behaald, maakten het in z’n geheel tot een zeer geslaagde dag.

Afgelopen zaterdag, 11 juli jl., waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was een spannende, maar bovenal mooie, gezellige en fijne dag! Een groot aantal karateka, uiteindelijk 37 kandidaten, gingen op voor een hogere graad. Voor het eerst in het 20-jarig bestaan van Kai Sei vonden de examens in de open lucht plaats! Het naastgelegen basketbalterrein werd omgetoverd tot examenarea, rekening houdend met de geldende corona-protocollen. Het was een uitdagend programma door het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan. Wat deze examendag ook extra speciaal maakte, was de deelname van een aantal Inclusief-karateka, waaronder een volledig visueel beperkte karateka en een wheeler (hand-rolstoel) karateka. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits!

  • Voor gele band, 8e kyu, zijn geslaagd: Anson Faber, Brian Lantrok, Djayden Molleman, Shivani Rambhajan, Dewi Ramharakh en Björn de Rijck.
  • Geslaagd voor geel/oranje band: Keyan Ligthart, Jens de Rijck en Jordan Ristie. Voor oranje band, 7e kyu, zijn geslaagd: Izzy Caprino, Björn Oldenborg, Kaya Ramadhan, Ernst-Jan Reedijk, Ruben Werner, Stijn Werner en Sophia Ziarmal.
  • Geslaagd voor oranje/groene band: Noah Tran Van. Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: John Delfos, Marlies Kraaijenbrink (I), Sanne Muijen en Roni Rachid.
  • Geslaagd voor eerste blauwe band, 5e kyu: Amalia Freitas Braeckman, Joost van der Ham (I), Iske Hagedorn (I), Owen Klipsteen en Yara Krul.
  • Voor tweede blauwe band, 4e kyu, zijn geslaagd: Cindy Aarssen en Bas Reedijk (I).
  • Geslaagd voor eerste bruine band, 3e kyu, zijn: Leo Chi, Milan Krul, Michaël Moerman (I), Kyanu Peschier, Elise Reedijk en Ruben Volmer.
  • Voor de tweede bruine band, 2e kyu, zijn geslaagd: Pedram Hamta en Juliette van der Linden.
  • En tenslotte de hoogste bruine band, 1e kyu, was er voor Tarek Azab. Hij kan zich gaan voorbereiden voor het 1e dan examen bij de Karate-do Bond Nederland.

 

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende! Ook interesse om (wedstrijd)karate, I-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.. One Team, One Dream!