er dameskickboksen is op de woensdagochtend van 09.00-10.15 uur?

Op dit moment trainen er elke woensdag met name “moeders” van Kai Sei (moeders van kinderen die karate, judo en/of kickboksen beoefenen). Wij zijn op zoek naar dames om deze enthousiaste groep uit te breiden…niet alleen van binnen Kai Sei, maar ook van daarbuiten J!

 

Kai Sei er ook voor de peutertjes is op de donderdagochtend van 09.00-09.45 uur?

Heeft uw kind ook zo veel energie? Vind u het leuk om samen contact te maken met andere peutertjes? Lekker bewegen op een daarvoor geschikte mat, rennen en rollen, vallen en opstaan, veel bewegen met muziek? Wij zijn op zoek naar ukkies om deze groep echt gestalte te gaan geven. Aanmelden voor deze superleuke peuterlessen kan bij Esther en Madelon of door een e-mail te sturen naar info@kaisei.nl J!

 

er een verdiepingsles Wado karate is op de zaterdagochtend van 10.00-12.00 uur?

Elke zaterdag is er les in het traditioneel Wado curriculum…deze les is voor iedereen vanaf 12 jaar J!

 

wij op zoek zijn naar herintreders?

Er zijn veel ouders, broers, zussen, neven, nichten, overige familieleden, vrienden, kennissen, enz. die in hun “jonge” jaren of zelfs kortgeleden vecht-/verdedigingsport hebben beoefend. Wij zijn op zoek naar diegenen die dit eigenlijk wel weer zouden willen oppakken. Dit kan door in de reguliere lessen te starten, maar ook door het vormen van “nieuwe groepen” op andere momenten. Te denken valt bijvoorbeeld aan het met elkaar judo trainen, met als gezamenlijk doel het technisch zwarte band examen bij de JBN.

 

wij op zoek zijn naar op te leiden en te vormen leskader?

Wij weten dat er (ex)sporters zijn die zich verder zouden willen ontwikkelen op het gebied van les-/training geven en coachen. Wij zijn op zoek naar (potentieel) kader en bieden ook de mogelijkheid om daarin te ontwikkelen en activiteit te ontplooien. Ook zouden wij het huidige aanbod graag willen uitbreiden met disciplines/activiteiten die wij nog niet hebben J!