Zaterdag 17 juni jl. vonden de halfjaarlijkse judo, kickboksen en karate examens bij Budoschool Kai Sei plaats. De gezellige sfeer, het goed verlopen programma en het feit dat alle kandidaten een hogere graad hebben behaald, maakte het in z’n geheel tot een geslaagde dag.

 

ZOETERMEER – Afgelopen zaterdag, 17 juni jl., waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was een spannende, maar bovenal gezellige en fijne dag! Een recordaantal van uiteindelijk 69 kandidaten gingen op voor een hogere graad. Het was een uitdagend programma; door de meerdere budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan, was de examendag opgedeeld in vier blokken. In totaal hebben 7 judoka, 5 kickboksers en 57 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens.

Het spits werd afgebeten door de karateka t/m 12 jaar met witte en gele band. Voor gele slip op witte band zijn geslaagd: Zina Alkasim, Hamza el Boudakhani, Jayden Leunissen, Kyanu Peschier, Jasmijn Statius Muller en Jasmijn Sterke. Voor wit/gele band zijn geslaagd: Timo Baert en Vyaas Ramsaran. Voor gele band, 8e kyu, zijn geslaagd: Sem van Duin, Irem Göktürk, Mustafa Göktürk, Liam Huizer, Cheyenne de Jager, Muskaan Ramsaran, Donovan Trommelen en Ruben Volmer. Voor oranje band, 7e kyu, zijn geslaagd: Eyna Al-Khamisy, Mohammed Amdahri, Ahmed Elbatl, Nathalie Kortekaas, Lynn Perluka, Mayra Smit, Raouf Tong Sang, Shanaz Tong Sang, Aisha Wiersma, Mike Boting, Lucian Kuo en Damian Palm. Voor oranje/groene band zijn geslaagd: Tarek Azab, Iann de Jonghe en Mila Monte. Voor groene band, 6e kyu, is geslaagd: Jill Perluka.

Aansluitend gingen de zeven judoka de mat op voor hun examen. Voor 6e kyu, witte band met blauwe slip, is geslaagd: Quinten van Laer. Voor 5e kyu, gele band: Ximena Monte en Danique Seitzinger. Voor 5e kyu, gele band met groene slip, is geslaagd: Donna Seitzinger. Voor 4e kyu, oranje band, is geslaagd: Merel Verschelden. Voor 4e kyu, oranje band met bruine slip, is geslaagd: Keynai Zantingh. En tenslotte voor 3e kyu, groene band, is geslaagd: Sharon Jap-A-Joe.

Het ochtendgedeelte werd afgesloten met het kickboksexamen. Voor 5e kyu, gele badge, is geslaagd: Aaron Jansen. Voor 4e kyu, oranje badge, is geslaagd: Aron Hagenaar. Voor 4e kyu, oranje badge met groene slip, is geslaagd: Jamie Käuderer. Voor 3e kyu, groene badge, zijn geslaagd: Henk Zagt en Noah Zagt.

Het middaggedeelte betrof het karate examen voor alle karateka vanaf oranje band en karateka vanaf 13 jaar, tevens het laatste examen van de dag. Voor gele band, 8e kyu, is geslaagd: Danique Koper. Voor oranje band, 7e kyu, is geslaagd: Fabiënne Vercammen. Voor oranje/groene band is geslaagd: Daniel Verstraten. Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: Sven Akkermans, Pedram Hamta, Rohan Mangal en Ryan Sadhoe. Voor eerste blauwe band, 5e kyu: Aya Arabi, Aisha de Jonghe en Kai Krul. Voor tweede blauwe band, 4e kyu: Juhainah Alkasim en Anika Monte. Voor eerste bruine band, 3e kyu, zijn geslaagd: George Karapetjan, Lucas Kloosterman, Max Linnemann, Dewwret Sitaldin, Vashisjt Sitaldin en Dewin Smit. Voor tweede bruine band, 2e kyu: Fleur Blase, Belinda Haddish, Christel Linnemann en Colin Vercammen. Voor derde bruine band, 1e kyu, zijn geslaagd: Ruud Karsten, Patience Kpornu en Mex Onderwater.

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma.