Zonder de energie, passie en liefde van vrijwilligers kunnen wij als sportvereniging niet bestaan en we zijn hen allen ontzettend dankbaar daarvoor.

Voor de verkiezing “Clubhelden van de Amateursport”, georganiseerd door het AD, hebben we besloten Ed Meyers te nomineren als onze clubheld. Wanneer hij vervolgens wordt uitgeroepen tot winnaar dan levert dat € 25.000,- op voor onze clubkas!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 08.00.50Motivatie van de nominatie:

Als amateurclub zijn wij heel erg afhankelijk van vrijwilligers. Er is er één die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Wij nomineren onze opa judo en karatemeester Ed Meyers. Ed heeft altijd een budohart gehad. Aan het einde van zijn tienerjaren behaalde hij zijn 1e dan judo (zwarte band). Door een dienstongeval raakte Ed blijvend invalide aan zijn knie, waardoor hij zeer tegen zijn zin en tot groot verdriet heeft moeten stoppen met het beoefenen van zijn grootste passie.

Op 50-jarige leeftijd is Ed op doktersadvies toch weer gestart met budosport en wel met karate bij Kai Sei. Ed, die dit jaar 70 wordt en inmiddels een kunstknie heeft, traint al 20 jaar en geeft al 15 jaar les. Ondanks een recent persoonlijk groot verdriet (plotselinge verlies van zijn oudste zoon) en lichamelijke klachten, kunnen wij áltijd op hem bouwen. Bij alle promotionele activiteiten is Ed aanwezig en helpt hij waar hij kan. Op landelijke toernooien is Ed bijna altijd terug te zien als nationaal scheidsrechter (vrijwillig voor de Karate-do Bond Nederland).

Hij heeft o.a. in de jaren karate voor jonge jeugd en wijksportverenigingen (sport aanbieden in probleemwijken) helpen opzetten. Op dit moment staat Ed aan de voet van het geven van judo aan jonge jeugd en is hij verantwoordelijk voor het project 55+ bewegen. Daarnaast is hij binnen Kai Sei actief als lesgever en examinator.

Dit maakt Ed tot dé Clubheld van Kai Sei en wat ons betreft tot dé Clubheld van Nederland!

De Verkiezing Clubhelden van de amateursport is vandaag van start gegaan, stemmen kan tot en met 26 april a.s..

Stem nu op onze clubheld Ed Meyers via de website

www.ad.nl/clubheld.

Vraag familie, vrienden en kennissen te stemmen en/of deel dit bericht via facebook, twitter, instagram,…

Help ons zoveel mogelijk stemmen te verzamelen…we rekenen op je!

Met vriendelijke groet,

Namens Kai Sei,

Het bestuur