11960086_431154070424752_8543566609973161448_nTijdens de Dag van het Karate was er een grote verassing. Madelon werd naar voren gehaald en in het zonnetje gezet. Ze mocht haar 1e dan in ontvangst nemen. Wie Madelon kent weet dat ze zich enorm voor het karate en de vereniging ingezet heeft. Ze staat altijd voor anderen klaar en des te leuker is het dat dit op deze manier gewaardeerd wordt.
Van harte, Madelon!! Dubbel en dwars verdiend!

 

 

 

Hieronder nog het stukje van de KNB site:
======
Afgelopen zondag, 6 september 2015, op de KBN Dag van het Karate mocht Madelon Janssen-Staat haar 1e Dandiploma H.C. uit handen van voorzitter Herman van der Meulen in ontvangst nemen.
Madelon is namens alle budoleraren van Budoschool Kai Sei voorgedragen voor deze bijzondere promotie. Madelon is sinds december 2000 in het karate actief en vanaf 25 maart 2004 lid van de KBN.
Zij heeft na een paar zeer zware operaties en de nodige ingrepen chronische klachten overgehouden, die de dagelijkse gang van zaken beïnvloeden. Dit is eigenlijk nooit te zien bij haar en zij zet zich tomeloos in voor het karate, Kai Sei en voor de KBN.
Al ruim 15 jaar lang is zij de stuwende kracht achter Kai Sei, is zij actief in het organiseren van 5 Nederlandse Kampioenschappen voor de KBN (4 jeugd en één -21 jaar) en één Nederlands Kampioenschap Wado KBN.
In 2012 is zij gestart met het opzetten van de Haaglanden Vanencompetitie voor de KBN en is daarvan twee jaar lang de motivator geweest totdat dit noodzakelijk moest stoppen wegens onvoldoende animo.
Madelon heeft eenmalig de leiding gehad over “The Dutch Open” in Rotterdam Topsport wat tevens leidde tot twee jaar lang bijdrage van vrijwilligers vanuit Kai Sei voor dit evenement. Daarnaast is Madelon ook actief als lesgever bij de jeugd, als coach en bij clubtoernooien als scheidsrechter.
Deze verdiensten worden door het KBN bestuur graag gehonoreerd met een bijpassende promotie. Een mooi kado op uitgerekend de trouwdag van Madelon en Alex Janssen!
bron: https://www.kbn.nl/promotie-1e-dan-hc-madelon-janssen-staat/
Foto: Gerwin (thanks!)