geslaagden karate blok 2

geslaagden karate blok 2

geslaagden judo

geslaagden judo

geslaagden karate blok 1

geslaagden karate blok 1

geslaagden iaido

geslaagden iaido

Zaterdag 30 januari jl. vonden de halfjaarlijkse karate, judo en iaido examens bij Kai Sei plaats. De kandidaten mochten proberen de volgende graad te halen. Het was in vele opzichten een zeer geslaagde dag, want alle kandidaten hebben een hogere graad behaald.

ZOETERMEER – In totaal hebben 34 karateka, 8 judoka en 2 iaidoka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Ad van den Berg en Rick Huybregts beten met het iaido examen het spits af en behaalden respectievelijk de 5e en 4e kyu. Direct daarna volgde het eerste blok van het karate examen voor de leerlingen met witte en gele band (totaal 17 kandidaten). Voor wit/gele band zijn geslaagd: Anis Bensaber, Kai de Boer, Mike Boting, Jean-Leon Buis en Lucian Kuo. Voor gele band, 8e kyu: Sven Akkermans, Dylani de Boer, Kai Krul, Rohan Mangal, Ryan Sadhoe, Daniel Verstraten en Youri Wijsbeek. Voor oranje band, 7e kyu: Niels Kim, Tobias Krens, Eugene Luijdens, Jordy Meijer en Anika Monte.

Hierna was het middaggedeelte, waarbij werd gestart met het judo examen. Voor 6e kyu, witte band met oranje slip is geslaagd: Jasmijn Meijer. Voor 5e kyu, gele band: Tom Adegeest. Voor 5e kyu, gele band met oranje slip: Djaiony Patuel en Jaydah Patuel. Voor 4e kyu, oranje band: Elvin Gerritsen, Mersad Rezaie en Sabrin Sediqi. Voor 4e kyu, oranje band met blauwe slip is geslaagd: Cheyenne de Jager.

Tenslotte was het tweede blok van het karate examen voor alle karateka vanaf oranje band (totaal 17 kandidaten). Voor groene band, 6e kyu: Max Linnemann en Dewin Smit. Voor eerste blauwe band, 5e kyu: Fouzia Charaka, Wessel Hoorn, Karin Leggedoor en Colin Vercammen. Voor tweede blauwe band, 4e kyu: Fleur Blase, Belinda Haddish, Christel Linnemann, Mex Onderwater en Samir Saou. Voor eerste bruine band, 3e kyu: Patience Kpornu. Voor tweede bruine band, 2e kyu: Wissal el Boudakhani, Marin Hagenaar, Michael Oostindie en Nico van der Wansem. Voor derde bruine band, 1e kyu: Moussa Ouedda.

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma.