Zondag 29 september jl. vond in Zoetermeer de Jeugd Karate Dag van de Karate-do Bond Nederland plaats. Voor de tweede maal werd dit evenement gefaciliteerd door Budoschool Kai Sei i.s.m. de Karate-do Bond Nederland. Tijdens deze dag organiseerde Kai Sei het eerste KBN Para-karate toernooi,  een primeur. Kai Sei is naast o.a. topsport wedstrijdkarate ook actief op het gebied van het aangepast sporten en vanuit die gedachte in combinatie met de rol die zij bekleed in de landelijke commissie van de KBN is dit eerste toernooi geïnitieerd.

Zoetermeer – Zeven karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen zondag deelgenomen aan  het eerste KBN Para-karate toernooi. Ook karateka uit Roermond en Harderwijk waren afgereisd om aan dit eerste toernooi deel te nemen, wat resulteerde in een totaal aantal deelnemers van 12 enthousiaste en gemotiveerde sporters.

Voor Kai Sei was het eerste officiële optreden in Nederland niet onverdienstelijk. Marlies Kraaijenbrink werd eerste in de categorie verstandelijk beperkt met buddy, clubmaatje Jesse de Ruiter werd derde.

Elise Reedijk, uitkomend in de categorie verstandelijk beperkt en ASS, werd tweede en derde in de open klasse (waarin iedereen tegen elkaar uitkwam). Michaël Moerman werd eerste in de categorie volledig visueel beperkt en Iske Hagedorn tweede in de categorie rolstoelen. Voor Joost van der Ham en Noah Tran Van was er respectievelijk een eerste en een tweede plek in de categorie ASS -10jaar.

Eerste KBN Para-karate toernooi verzorgd door Kai Sei
Kai Sei kan terugkijken op een fantastische dag, de onderlinge sfeer en saamhorigheid  was geweldig. One Team, One Dream! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.