Zondag 13 oktober jl. vond in Boedapest/Hongarije de 2nd Open Hungarian I-Karate Global Athleszisz Cup 2019 plaats, een internationaal toernooi voor karateka met een beperking. De Kai Sei No Limits karateka Elise Reedijk heeft gestreden voor een plek op het erepodium. In haar categorie kata individueel behaalde zij een prachtige bronzen plak!

ZOETERMEER/BOEDAPEST – Karateka Elise Reedijk van Budoschool Kai Sei No Limits nam afgelopen zondag, 13 oktober jl., deel aan de 2nd Open Hungarian I-Karate Global Athleszisz Cup 2019 te Boedapest/Hongarije. Met 120 deelnemers uit 10 landen (Rusland, Italië, Ierland, Roemenië, India, België, Servië, Ukraïne, Hongarije en Nederland) en met 62 categorieën werd het een lange, spannende en uitdagende dag.

In de categorie 201 walkers (learning difficulties, 75-50 IQ) zette Elise een super prestatie neer als derde te eindigen. Met een goed gelopen kata chinto behaalde Elise de bronzen medaille…een fantastische prestatie in een sterk deelnemersveld. Als kers op de taart ontving Elise ook een uitnodiging voor de World Cup I-Global volgend jaar april in Klin/Moskou (Rusland).

In Nederland zijn er nog geen toernooien voor karateka met een beperking en staat het para-karate in de kinderschoenen. Budoschool Kai Sei zal zich met ouders, trainers/coaches en deelnemers sterk gaan maken om het para-karate in Zoetermeer, maar ook in Nederland (als commissielid para-karate bij de Karate-do Bond Nederland), op de kaart te zetten. Het opdoen van kennis door het volgen van trainingen, het deelnemen aan para-karate toernooien in het buitenland om zo ervaring op te doen zullen enkele te volgen stappen zijn. Deelname aan dit toernooi heeft weer veel aan inzicht opgeleverd! Kai Sei kan terugkijken op een goed verlopen toernooi, er is weer geleerd en genoten en een indrukwekkende ervaring rijker. Eind oktober is de 3rd Swedish Open Inclusive Karate Cup 2019, dus nu op naar Lund/Zweden! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.